اتصال دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی گرگان به پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی

دانشگاه علوم کشاورزی و‌ منابع طبیعی گرگان، به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند و پنجره واحد خدمات دانشگاهی متصل شد دکتر حمیده علاءالدین، مدیر گروه فناوری اطلاعات و خدمات رایانه‌ای دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان از پیوستن این دانشگاه به جمع دانشگاه‌های متصل به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند و پنجره واحد خدمات دانشگاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خبر داد. دکتر علاءالدین در این خصوص گفت: بر اساس ابلاغیه مصوبات وزارت علوم در راستای ارایه خدمات از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، اکنون با اتصال دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند و پنجره واحد خدمات دانشگاهی این امکان برای کاربران فراهم شده است. وی تصریح کرد: در حال حاضر کاربران می‌توانند جهت تعامل با تمامی سامانه‌های مورد نیاز خود با انجام یک بار احراز هویت اقدام کنند. مدیر گروه فناوری اطلاعات و خدمات رایانه‌ای دانشگاه با اشاره به اهمیت ارایه خدمات به صورت هوشمند و غیر حضوری از مساعدت‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جهت عملیاتی این مهم تشکر و قدردانی کرد.

لازم به ذکر است در حال حاضر سامانه آموزشی دانشگاه و مکاتبات اداری از طریق پنجره واحد خدمات قابل دسترسی است.

پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی usw.msrt.ir

پنجره ملی خدمات دولت هوشمند my.gov.ir